A Te Rendezvényed többet ér.

Ismerje meg a legteljesebb jegyértékesítési platformot mindenféle eseményhez. Küldetésünk, hogy segítsünk Önnek felejthetetlen élményt nyújtani, miközben több értékesítést élvezhet alacsonyabb költségek mellett.
szervezők oneticket
Több mint
400 000
Valós Regisztrált Felhasználó
Több mint
3,5 millió
Eladott jegy
Több mint
40
Személyes Jegyátvételi hely
Több mint
30 000
Látogató naponta átlagosan
Kevesebb munka, Nagyobb Siker
A tapasztalat, a megbízhatóság és a támogatás, amire szüksége van egy rendezvény egyszerű és gyors megszervezéséhez. A rendszerünk használatával csökkentheted a kiadásokat és optimalizálhatod a költségeket, ami növekedést eredményezhet.
Kreatív Megoldások
Neked és Jegyvásárlóidnak!
oneticket setting

Rugalmas jegy kezelési lehetőségek /

Rugalmas jegy beállítások

Testre szabható jegytípusok, kategóriák és árak, rendelkezésre állás és belépési korlátozásokkal. Promóciós lehetőségekkel, többszöri belépéshez kötődő jogosultságokkal és még sok mással.
mobil oneticket

Beléptetés és ellenőrzés

Az alkalmazás segítségével történik a beléptetés a rendezvényekre vagy helyszínekre.Az Oneticket beléptető alkalmazás általában az események szervezőinek és résztvevőinek egyaránt előnyöket nyújthat, kényelmes és hatékony módot biztosítva a jegyek kezelésére és a belépésre különböző rendezvényeken. Fontos azonban megjegyezni, hogy az egyes alkalmazások funkciói és szolgáltatásai eltérőek lehetnek attól függően, hogy az adott események szervezői milyen jellegű szolgáltatásokat kívánnak nyújtani a felhasználóknak.
Ülőhely foglalás oneticket

Ülőhely foglalás

Üdvözöljük az új korszakban, ahol az ülőhely foglaló rendszerekkel a kényelem és az élmény összefonódik. Ne vesztegessen időt az események előtt a helyválasztással – a mi platformunkkal egyszerűen és gyorsan foglalhatja el kedvenc helyét!
rendszer oneticket

Ütemezési rendszer

Szervezzen okosan, éljen hatékonyan! Üdvözöljük az ütemezési rendszerek forradalmában, ahol az időgazdálkodás könnyedén kezelhetővé válik. Tervezzen előre és éljen a pillanatnak! Az ütemezési rendszerünk segítségével mindig nyugodtan élvezheti a jelen pillanatát, hiszen tudja, hogy a jövő teendői rendben vannak.
szervezők oneticket

Kedvezmény kuponopk

Vegyen részt egy olyan rendszerben, ami segít Önnek növekedni és fejlődni! A kuponok és promóciók lehetőséget adnak arra, hogy az üzleti célok könnyebben elérhetővé váljanak, miközben hűséges vásárlói bázist épít és megtart.
Kupon oneticket

Online és offline

jegyértékesítés könnyedén

Váltsa át a jegyek értékesítését egy könnyed és hatékony rendszerre! Legyen szó online vagy offline eseményekről, mi megkönnyítjük a jegyvásárlást mind az Ön, mind pedig a vásárlói számára. Ezeket az előnyöket hangsúlyozva az ügyfelek számára lehetőségük van arra, hogy az igényeiknek megfelelően válasszanak a jegyek beszerzése során, legyen az online vagy offline csatornán keresztül.
jegyértékesítés oneticket

Promóteri hálózat és értékesítés

Fedezze fel a promóteri jegyértékesítés erejét, amely új dimenziót nyit az események népszerűsítésében és jegyeladásokban. Növelje az események látogatottságát és részvételét! A promóterek segítségével megcélozhatja a megfelelő célcsoportokat, és megvalósíthatja a hatékonyabb és célzottabb jegyértékesítést.
Promóter oneticket

Marketing eszközök

Fedezze fel a marketing eszközök erejét, amelyekkel az eseményeket a lehető legnagyobb hatékonysággal népszerűsítheti és eljuttathatja a célközönségéhez. A megfelelő marketing eszközökkel lehetősége nyílik az eseményét kiemelni a versenytársak közül és egyedi élménnyé tenni a közönség számára.
Funkciók
oneticket
Állandó programok
Ismétlődő események naptározással
Értékesítés beépítése saját weboldalba
Beléptető mobil alkalmazás
Promóter hálózat, menedzseléssel
Nyomtatott jegyek
Integrálás helyszínek beléptető rendszerébe
Mobilra optimalizált vásárlási felület
Részletes kimutatás
Adatok exportálása
24/7 ügyfélszolgálat
Félbehagyott vásárlások értesítője