Beléptetés

Szeretnénk tájékoztatni Önöket a beléptetési folyamatunk fontos elemeiről, hogy zavartalanul élvezhessék a rendezvényt. Ha a beléptető rendszerünk hibaüzenetet küldene, segíteni szeretnénk Önöknek annak értelmezésében és kezelésében. Kérjük, szánjanak néhány pillanatot az alábbi útmutatónk elolvasására.

Ha az üzenet "Nincs jog a megadott művelethez!" szöveget tartalmazza, ez azt jelenti, hogy nincs engedélyezett hozzáférésük a kívánt művelethez. Kérjük, ellenőrizzék, hogy rendelkeznek-e a szükséges jogosultságokkal.

Amennyiben "Hibás hash azonosító!" hibaüzenet jelenik meg, ellenőrizzék, hogy a jegy azonosítója helyes-e, és nincs-e elgépelés.

Ha azt látják, hogy "Ezzel a jeggyel nem lehet belépni az eseményre", győződjenek meg arról, hogy a jegyük az adott eseményre szól.

A "Nincs ilyen azonosítójú jegy a rendszerben" üzenet arra utal, hogy a megadott jegy nem található a rendszerünkben. Ebben az esetben kérjük, ellenőrizzék a jegy adatait.

Ha "Ez a jegy már korábban fel lett használva" üzenetet kapnak, tudniuk kell, hogy a jegyet már egyszer felhasználták.

Végül, ha az "A beléptetés még nem kezdődött el" vagy "A beléptetés már véget ért" üzenetek egyike jelenik meg, kérjük, figyeljék a beléptetés időpontját, hogy megfelelő időben érkezzenek.

A megvásárolt jegyek közvetlenül a felhasználók saját fiókjukban érhetők el. Amint bejelentkeznek a OneTicket weboldalára, a jegyeik automatikusan megjelennek a kezdőoldalon, így nincs szükség további lépésekre. A jegyet letölthetik vagy hozzáadhatják a "wallet" alkalmazáshoz, amit telefonon vagy okosórán keresztül is bemutathatnak.

Reméljük, ezek az információk segítenek Önöknek a zökkenőmentes belépésben, és kellemes időtöltést kívánunk a rendezvényen!