Vadvízi kajak Szlovéniában

Vadvízi kajak Szlovéniában

Otváranie brány:Utorok 2. Máj 2023 12:00
Uzávierka podujatia:Štvrtok 2. Máj 2024 12:00
Fél napos vadvízi kajak túra ideális annak, aki nagyobb kihívásra vágyik, mint a rafting túra alatt. A felfújható kajak alakjának köszönhetően stabilabb, mint műanyag társaik. Nem fontos az előzetes kajakos tapasztalat, de elvárt a jó fizikum és biztos úszás tudás. Mindössze néhány perces gyakorlásra van szükséged, hogy tudd irányítani a kajakot a folyón lefelé.
A Guppy egyszemélyes változat mely formájának köszönhetően a legnagyobb élményt nyújtja kezdő és haladó kajakosoknak egyaránt.
A Ducky hosszabb változat mely ideális nagyobb embernek vagy 2 főnek egyaránt.
Nap végére jó eséllyel válsz függővé a vadvízi kajakozás iránt! ????
Fél napos kajak túra alatt leevezünk a legnépszerűbb szakaszán a Soca folyónak. Válassz a kezdő (Class WWI-II) és a haladó (Class WWII-III) szakaszok közül.
Figyelem a haladó túrát nem ajánljuk olyanoknak, akik még sosem próbálták a vadvízi evezést, raftingot vagy nincs evezős tapasztalatuk.
Túráink során képzett túravezetőnk tájékoztat a folyóról, a biztonsági előírásokról és az evezési technikákról.
A folyó első szakasza a könnyebb ahol lehetőséged van begyakorolni a tanultakat. A második szakasz a nehezebb és hosszabb ahol már nagy hullámok és II-es, III-as erősségű zúgók várnak ahol garantáltan senki nem marad száraz! A túra alatt megállunk, néhány alkalommal felfrissülni ahol ugorhatsz kisebb vagy nagyobb sziklákról vagy le is úszhatsz egy könnyebb zúgón.
Túra díja: tartalmazza a teljes felszerelést, folyóhasználati jegyet valamint egy 3 órás oktatást kis csoportban.
Klasszik kajak tanfolyam:
Válassz tudásodnak megfelelő tanfolyamot:
  • Kezdő vadvízi kajak tanfolyam: Azoknak ajánljuk akik már próbálták a raftingot ill. vadvízi kenut és még több élményre vágynak. Erről a sportról azt kell tudni, hogy ez egy örök tanulást jelent. Ha már kényelmesen és biztonságosan mozogsz kajakoddal együtt a legkönnyebb vadvízen akkor tovább lehet lépni egy nehezebb szakaszt választva. Ha jó adottságokkal vagy megáldva akkor egy 3 alkalmas tanfolyam után tudsz lemenni ugyanazon a szakaszon mint ahol a kezdő rafting és kenu túráinkat tartjuk.
  • Haladó vadvízi kajak tanfolyam: Ha nem vagy megelégedve azzal a szinttel amit a kezdő tanfolyamon elsajátítottál és nagyobb kihívásokra vágysz, akkor gyere és vegyél részt ezen a tanfolyamon.
Jelentkezés feltételei: úszás tudás, jó fizikai állapot
Dostupné vstupenky
1 fő részére
25 000 Ft
Už nie je k dispozícii

Ezek is érdekelhetnek